Get the Flash Player to see this player.

PostHeaderIcon pergetoaruhaz.hu

Bővebben...

 

PostHeaderIcon Flatt Shad Sinking wobblerek érkeztek!
Megérkeztek raktárunkba a Flatt Shad Sinking kiváló vertikális wobblerek! Lassan süllyedő, emelgetős bevontatásnál remek mozgást imitálnak. Kétféle méretben (96 és 124mm) és 3 különböző színváltozatban rendelhető. Ide kattintva rögtön a termék adatlapjára navigáljuk!

Rendelését leadhatja a webshopunkon keresztül, valamint e-mail-en, telefonon illetve ügynökeinknél!

 

PostHeaderIcon Kipróbáltam: Mitchell 300 és 308 Pro

Először a bécsi EFTTEX-en vehettem kézbe a Mitchell 2014-es esztendőre tervezett, legújabb generációs 300-as számozású orsóit. Néhány hete megérkeztek hazánkba az első darabok, így én is kipróbálhattam belőlük kettőt. A használat időtartama miatt - saját mércémmel - tesztnek még jóindulattal sem merném nevezni az elmúlt 10 napot, de kipróbáltam az orsókat, és az első benyomásaimat szeretném megosztani.

Bővebben...

 

PostHeaderIcon Megérkezett a Mitchell forradalmian új pergetőorsó családja!Az egyedi rot
or balanszírozással és kialakítással rendelkező Mitchell 300 és 300 PRO immár megvásárolható debreceni és budapesti nagykereskedésünkben, valamint keresse honlapunkon a bővebb termék információért!


 

PostHeaderIcon Sebile wobblerek a gyakorlatban!

Egy hasznos cikk Szarvas Zoltántól a leginnovatívabb pergető csalikról!  A cikk e
lolvasásához kattints ide!

 

PostHeaderIcon Elérhető az ÚJ 2014-es Pure Fishing katalógus!

Angol nyelven letölthető az új 2014. évi Pure Fishing katalógus. Nézze meg milyen új termékekkel bővülnek a Mitchell, Abu, Penn, JRC, Sebile, Spiderwire, Stren és Shakespeare márkák. A katalógusok megtekintéséhez töltse le az itt található pdf típusú fájlt, majd válassza ki a kívánt márkát és máris böngészhet a 2014-es év újdonságai között!

 

PostHeaderIcon Amit a Berkley Flex gumicsalikról tudni kell!

Nem túlzás azt mondani, hogy igen felfokozott várakozás előzte meg a Berkley Flex plasztikcsalád hazai bemutatóját. Úgy tűnik, világszerte jól sikerült az új termékcsoport beharangozása, mert az amerikai gyár alig bírta kapacitással, s bizony több országba is csak jelentős késéssel tudott megérkezni.

Bővebben...

 

PostHeaderIcon A Mitchell 2013-as újdonságairól

Már le se merem írni - így április elején -, hogy közeledig a tavasz, mindenesetre érdemes áttekinteni, hogy a Mitchell márka milyen orsó és bot újdonságokkal vár bennünket ebben az esztendőben. Erre a szezonra nincs eget rengető bejelentés, de vannak új modellek, melyek fontos réseket tömnek be.

 

Bővebben...

 

PostHeaderIcon Penn: megbízhatóság és minőség!

Van már vagy 4-5 éve is annak, amikor egy Pure Fishinges termékbemutatón megkérdeztem Gael Even-t, sokszoros francia pergetőbajnokot, aki nem mellesleg az egyik leginnovatívabb termékfejlesztő a cégnél, hogy a cégcsoport márkái közül melyik a kedvenc pergetőorsója. Azt vártam volna, hogy valamelyik toppszérias ABU-t, vagy esetleg egy Mitchellt említ a hazai pályán, de ő nem kis meglepetésemre azt mondta, hogy a Penn Sargus.

Bővebben...

 

PostHeaderIcon Megérkezett: Penn Spinfisher V

Megérkeztek Magyarországra, s a budapesti és a debreceni Horgászok Házában már meg is vásárolhatók a Penn díjesővel jutalmazott peremfutó orsói. A hagyományos, 2012-es ICAST győztes pergető orsó mellett a LL (Live Liner) azaz nyeletőfékes változat is elérhető. Nézzük hát meg, mit kell az orsókról tudni!

Bővebben...

 
Felhívás

Horgászok Háza, a legnagyobb horgász webáruház!

www.horgaszokhaza.hu

Vasmacska Horgászbirodalom:

www.vasmacska.eu

Bejelentkezés
Facebook
############################## ####################### #####################################################